top of page
VERSIE ZWART EN GROEN.jpg

AP-R

ARCHITECTEN

OVER ONS

IMG_3382.heif

AP-R in vogelvlucht

Ons architectenbureau werd reeds tientallen jaren geleden opgericht door architect Guy Peeters. Rond 1998 verscheen Johan Rijckaert op het toneel, waar hij het bureau overnam na zijn stage. Guy functioneerde nog jarenlang als mentor van Johan, waardoor hij in een sneltempo het ene project na het andere in handen kreeg en zowel grootschalige als kleinere bouwopdrachten naar zijn hand zette.
Het resultaat anno 21ste eeuw? Een succesvol en multifunctioneel architectenbureau met verschillende medewerkers met elk hun eigen specialiteiten binnen de bouwwereld. Zo is de ene gespecialiseerd in binnenhuisarchitectuur, de andere in epb en ga zo maar verder. We houden ons voornamelijk bezig met nieuwbouwprojecten en met renovatiewerken van appartementsgebouwen en woningen.

Onze visie in uw project

AP-R werkt vanuit het standpunt dat bouwen een werk is van mensen. En onze mensen werken het beste in vertrouwen. Dat is dan ook precies de reden waarom we van begin tot einde samen te werk gaan, met u als opdrachtgever aan de ene kant van de tafel en ons als ontwerpers aan de andere kant. Tezamen werken we het ganse project uit, van concept tot realisatie.

Als aanvulling op onze eigen knowhow en competenties, heeft ons bureau bovendien ook een groot netwerk van vakkundige partners uitgebouwd. Wat betekent dit voor u? Een duurzame aanpak met als eindresultaat een topcreatie binnen de vooropgestelde timing en het beoogde budget met een lage risicofactor.

AP-R in praktijk

Om een indruk te krijgen van ons kunnen, kan u gerust eens door enkele van onze projecten wandelen. Ze illustreren hoe we onze visie in praktijk omzetten en hoe we elke uitdaging tot een goed einde brengen.
Wilt u meer informatie over onze werking of over onze beschikbaarheid? Of wilt u ons inschakelen voor uw project? Aarzel dan niet langer om contact op te nemen met ons team voor verdere toelichting. AP-R staat steeds ter beschikking met antwoorden op maat van uw vragen!

660.002 ext.cam G.png
bottom of page